Dromen, durven, doen en vooral doorzetten!

Deze week viel mijn blik op een quote van Richard Brandson. “If someone offers you an amazing opportunity and you are not sure you can do it. Say yes and learn how to do it later.”

Als doener spar ik graag met denkers meestal als ik al stappen gezet heb op weg naar een nieuw doel. Eens ik intern een beeld heb gevormd van hoe een realisatie er kan uit zien ben ik vertrokken. Focus en doorzetting gaan natuurlijk niet vanzelf en zijn broodnodig als je iets wil bereiken. Heel belangrijk is natuurlijk dat alles in balans loopt met mijn omgeving. Jammer genoeg weerhoudt angst veel mensen om stappen te zetten op weg naar een nieuwe realiteit. Alhoewel angst een nuttige emotie kan zijn en levens kan redden, kan het ook belemmerend werken. Angst voor verandering, onzekerheid, het ongekende.

Op 13 maart is er in Gent een inspiratie event ten voordele van de “Coaching Movie & community”. Ik nam de opportuniteit om dit evenement te organiseren en ontmoet graag andere durvers, doeners, denkers en doorzetters tijdens dit netwerkevenement.

De missie van de ‘Coaching’ film die in 2016 uitkomt is om 1,000,000 personen wereldwijd te inspireren hoe ze hun leven en werk positief kunnen transformeren.
Dit event is een aanloop naar deze productie van de ‘Coaching’ film.

100 % van het ticket gaat als bijdrage naar de ‘Coaching’ film en de Coaching Stichting. De Coaching Stichting zal personen met beperkte financiële middelen ondersteunen om begeleid te worden door een professionele coach, om hun situatie te verbeteren.

Meer weten en inschrijven: http://coachingmovie.com/inspireto

Tot in Gent!

 

 

 

Registreer voor gratis 7 weken e-cursus Op weg naar uw doel - registreer hier