Over

Dana Ketels is een pur sang onderneemster. Op 25-jarige leeftijd startte ze samen met haar partner “Event Mosaic”, met nu nog een sterke vertegenwoordiging in Vlaanderen. De weg van de events naar coaching, liep via haar passie voor lichaamstaal en emotionele intelligentie. Met haar achtergrond was de link naar coaching, NLP,  team coaching ook vlug gelegd. Vandaag heeft Dana met haar firma “Inspire to” en “B-factor” een partnership met het Centrum voor Lichaamstaal, wereldwijd de grootste in lichaamstaal training voor business met partners in 20 landen.  Het Centrum voor stressmanagement is ook een inititief van haar.

Haar motto is levenslang leren, inspireren en kennis doorgeven. De trainingen en workshops zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve workshops met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Authenticiteit en passie zijn voor haar zeer belangrijk.

Haar missie is zowel individuen als organisaties kennis te laten maken met de impact van effectieve communicatie (verbal en non-verbaal) op hun persoonlijk – en professioneel vlak. Daarnaast coacht, ondersteunt en motiveert ze op een co-creatieve manier met haar MAGIC ME model ook dynamische professionelen met goesting in verandering om stappen te zetten op weg van droom naar realiteit. Inspireren doet ze met haar fundraising of informatieve events en webinars.

Recent werd ze opiniewolf en werkte Dana nog mee aan een productie “Destressedfilm.com” in New York met award winning acteur en regisseur Garry Pastore.  Deze documentaire heeft als missie de kijkers een moment van bewustzijn te geven rond stress. Ze zet zich vrijwillig in deze productie bij zoveel mensen te krijgen. Ze bracht de productie in 2014 en ook weer in 2015 naar België en Nederland.

Regelmatig zie je ook haar lichaamstaal analyses verschijnen in de media.
Je kunt bij haar boeken voor keynotes, persoonlijke coaching, intervisie momenten, brainstorm sessies, interactieve workshops en trainingen met topic lichaamstaal, Team Dynamics, persoonlijkheidsprofielen en emotionele intelligentie.

Meer weten? Contacteer haar gerust.

Portfolio

Dana wint creativiteit wedstrijd in Bredene

21 June 2015

Coach Lichaamstaal naar NY voor film productie

21 June 2015

HLN: Mental coaches verzorgen Sopranos acteur

21 June 2015

Opiniewolven: emotionele intelligentie

21 June 2015