TOGETHER EVERYBODY ACHIEVES MORE

Onze team dynamics workshops creëren helderheid en motivatie en dit op een respectvolle, doch uitdagende wijze. Via deze zeiltocht waar het de bedoeling is dat de teamleden een aantal maritieme challenges tot een goed eind brengen, vinden de teamleden het gemeenschappelijke belang van hun team terug. Elkaar opnieuw waarderen en vlotter omgaan met uitdagingen zijn het resultaat.

Deze aanpak zorgt ervoor dat er na afloop duurzaam resultaat is. Na een korte kennismaking en veiligheidsbriefing vliegen we er onmiddellijk in wat de impact van deze workshop alleen maar groter kan maken.

Deze workshop moet relevante inzichten en resultaten opleveren. U gaat naar huis als een sterker team met concrete voornemens voor de praktijk.

Er is een schipper en coach aan boord en toch is het de bedoeling dat het team het schip zo zelfstandig mogelijk zal besturen. In kleine groepjes confronteert u elkaar en staat feedback hoog in het vaandel. Wat is de grootste uitdaging, de activiteit zelf, of feedback geven en ontvangen?

Op het einde kijken we wel challenges tot een goed einde zijn gebracht en is er nog een kleine nabespreking met het volledige team. De teamcoach noteert wat er is gezegd en geeft wat actiepunten mee naar huis.